Wysłany: 2009-11-09, 18:32 Test przynależności rasowej
Wprowadzenie
Wykonałem prosty test na przynależność do rasy. Wykonany prostym językiem w Exelu. Mógłbym bardziej skomplikować, ale nie wiem czy u was szłoby jak u mnie.
~--~-~--~-~--~-
Dodane później ze względu na remont poprzedniego działu.
~--~-~--~-~--~-
No cóż, odpowiedzi nie miały być schematyczne i łatwo do rozgryzienia (jedyny przypadek to odpowiedź "Nic na siłę. Wszystko młotkiem" jendoznacznie wskazuje na Klany) a jednocześnie by łączyły schemat myślenia nasz z myśleniem nevendarczyków. Taki pomysł przyszedł do głowy na taki test, ale w skali makro. Dużo pytań, które raz dodają raz odejmują to tu to tam. Co wy nato?
A ja nie mogłem w paru kwestiach zdecydować i zaznaczyłem 2 odpowiedzi. Jednak wynik był rozstrzygający:
4.Klany
4.Imperium
przy jednej odpowiedzi to:
Klany 3
Imperium 4
_________________ I lubię patrzeć, jak w panice
Pospólstwo z mieniem pierzcha drogą,
A po ich piętach wojownicy
Depcą i ławą suną mnogą.
Lubię to sercem całym!
Hmmm... Wygląda na to, że mój wynik trochę zbieżny jest z tym, co podejrzewałem, a także z moim i poglądami politycznymi (gdyby Klany uznać za centrum, Legiony za lewicę, a Imperium za prawicę - chociaż w moim przypadku dominuje raczej lewa strona, a centrum sprowadza się jedynie do liberalizmu w pewnych kwestiach gospodarczych). Ale mniejsza o politykę. W grze zawsze najbardziej lubiłem Imperium, a najmniej Elfy i Klany. Cóż, wygląda na to, że pewne cechy mojego charakteru powodują, że wg testu najbardziej pasowałbym na Krasnoluda . Aczkolwiek dwie skrajne nacje otrzymały po równo... to ciekawe. Wygląda na to, że mógłbym być równie dobrze pokornym rycerzem światła i sprawiedliwości, jak i sługą demona i diabelskim pomiotem .
Ogólnie fajny test i myślę, że w miarę dobrze określa przynależność rasową .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum