Na dobrą sprawę twój post w bramie powinien być wykasowany ze względu na nieaktualność. Takim osobom jak ty zresztą dałbym zakaz korzystania z Bramy ;]
No ok ale chodzilo Mi tylko o to a nie jakąś tam wladze... Ja nie mogę jesteście dziwni wmawiacie wszystkim to co Wy uważacie...
Niechce Mi się na ten temat więcej dyskutować bo to nie ma najmniejszego sensu już...
Wiek: 36 Dołączyła: 28 Maj 2007 Posty: 1560 Skąd: Ner'eeye Maha
Wysłany: 2009-06-24, 14:02
Pete napisał/a:
No ok ale chodzilo Mi tylko o to a nie jakąś tam wladze... Ja nie mogę jesteście dziwni wmawiacie wszystkim to co Wy uważacie...
Niechce Mi się na ten temat więcej dyskutować bo to nie ma najmniejszego sensu już...
Przepraszam, ale czy Ty w ogóle czytasz to co ja do Ciebie piszę? Czy umiesz rozróżnić "moderatora grupy" od "moderatora projektowego" (którym jest Vozu, Elledan i mozora i którzy mają władzę tylko w paru tematach)?
Moderator grupy władzy nie ma żadnej poza szefowaniem grupie. Co oznacza dodawanie i usuwanie użytkowników z danej grupy. Li i jednynie. Tylko. Co nie znaczy, że każdy może być takim moderatorem. Nad tym dyskutują GTW miedzy innymi.
Uf, wytłumaczone. Temat do zamknięcia,kolejne posty będą kasowane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum