Proponuje trochę odświeżyć wygląd forum, jak juz pewnie wszyscy zauważyliście zmieniłem trochę wygląd obrazków pokazujących status głównych for, jest to jedynie moja propozycja, w każdej chwili jeśli Wam nie odpowiada mogę zmienić na stary wygląd, bądź też, jeśli mieli byście jakieś swoje propozycje własnie na nie. Nie mam pomysłu jeszcze na obrazki pokazujące status tematów, i dlatego wszelkie pomysły oraz opinie z Waszej strony mile widziane, prosiłbym o zamieszczanie ich w tym temacie. Rozmiar obrazków tematów musi wynosić 25X25px, for natomiast 50X50px.
Wysłany: 2007-10-05, 23:21 Przyznaje sie bez bicia
Krzywy bo po piwku i na jedną noge tylko poszło ale to sprawa kosmetyli i około dwuch minut. Fakt że nieco za jasne ale to tak na wstęp by zachęcić ludzi do pracy. Ja nie zamierzam na tym poprzestać tylko chce poszukać czegoś lepszego bo te miecze są że tak powiem słabe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum