Wiek: 112 Dołączyła: 27 Maj 2007 Posty: 936 Skąd: Popielisty wschód
Wysłany: 2010-11-27, 08:38
Niewiernego można osłabić i skopiować.
A oczywiście gramy na ustawieniach domyślnych i na 1.lvl. dowódcy?
_________________ Szaleństwo jest bramą, po której znajduje się nieśmiertelność. Nieśmiertelni mają wgląd na czas i przeznaczenie, a mając wgląd ma się też wpływ. Poddaj się władzy Mojrom, byś się nie rozpadł.
Ok, u mnie się pozmieniało mam teraz cały grudzień, czas o każdej porze dnia i nocy^^
Także gdyby brakowało 4-tego to pisać tutaj konkretne umówienia ;p
_________________ Był zawsze..zupełnie sam..
Nie mógł cieszyć się grą,nie mając z kim grać..
Jakby żył wewnątrz snu..
Takim był właśnie człowiekiem..
Wysłany: 2010-12-07, 07:55
Zbytnio wiele nie można, bo ten tydzień mi odpada. Jednak od niedalekiej przyszłości będę miała całe piątki wolne oraz co drugi poniedziałek.
_________________ Szaleństwo jest bramą, po której znajduje się nieśmiertelność. Nieśmiertelni mają wgląd na czas i przeznaczenie, a mając wgląd ma się też wpływ. Poddaj się władzy Mojrom, byś się nie rozpadł.
Wysłany: 2010-12-30, 15:23
Poniedziałek 3 stycznia - cały dzień wolny.
Byłby ktoś chętny na grę w Sobotę 15.01.2011 lub Niedzielę 16.01.2011 w godzinach 15-20?? Jeśli tak to proszę o kontakt gg lub tutaj na forum. Zasady proste
-gram ja i moja żonka Isabel, poszukujemy 2 innych graczy do potyczki 2 vs 2
-gramy na GR
-wersja gry to Bunt Elfów
-plansza może być własna byle nie była przepakowana(oczywiście prosimy wtedy o upload tej mapki)
-zaczynamy od 1 lvl, bez żadnego importowania herosów
-surowce na początek do ustalenia
-ja preferuje Legiony, Isabel Imperium lub Elfy
To tyle, mam nadzieję, że znajdą się chętni i pozdrawiam.
Vogel to pogramy dłużej :), nie ma problemu. Co do mapki, to jakąś średniej wielkości. Myślę, ze jakaś 72x72 była by ok. Tyle , ze nie pamiętam czy tam w podstawie była jakaś taka plansza na 4.
Hmm no to może "Moc zepsucia", bo ta druga to na dłuższą zabawę. To brakowałoby nam śmierci do pełni szczęścia ( Ja-Legiony, Isabel-Imperium, Wiszu - Klany zapewne). No i czy ile surowców na początek, bo to ważna sprawa.
Tylko jeśli mamy gra na mocy zepsucia, to trzeba tą mapę trochę przerobić, bo surowce oraz przeciwnicy są niezbalansowani, co może się odbić na rozgrywce.
I tak, jeśli jest możliwość, to biorę Klany, ale od biedy mogę zagrać czymkolwiek.
Przy Mocy Zepsucia trzeba tez pamiętać ze tam mapa jest podzielona na pół. Po jednej stronie jest Imperium i Legion a po drugiej połączeni tylko wąskim przejściem przez góry Klany i Hordy. Tym samym niemożliwa byłaby walka między graczami przez dość długi okres gry skoro będą związani sojuszami (właśnie Imperium, Legion vs Klany Hordy).
Na razie zgłaszam się na chętnego do poprowadzenia truposzy, nie wiem jednak czy aby na pewno będę dostępny.
Witam, mam wszystkie części w wersjach angielskich, chętnie zagram w razie potrzeby to mogę zainstalować PL.
Do dyspozycji jutro od godziny 9.
1 mb internet i sporo dodatkowych map, nieznanych mi i można razem wybrać.
Zapraszam na maila lub PW.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum