Wiek: 112 Dołączyła: 27 Maj 2007 Posty: 936 Skąd: Popielisty wschód
Wysłany: 2010-11-23, 13:32
Hmm, z podanych dni to tylko piątek, sobota oraz niedziela (chociaż też nie cała).
_________________ Szaleństwo jest bramą, po której znajduje się nieśmiertelność. Nieśmiertelni mają wgląd na czas i przeznaczenie, a mając wgląd ma się też wpływ. Poddaj się władzy Mojrom, byś się nie rozpadł.
Ogólnie piszę się - jeżeli jeszcze mogę. (przecież nie trzeba się spieszyć, możemy grać wieczorami po godzince-dwie).
Ps. Mod Elledana do Ligi używać będziecie? Bo był na prawdę dobry...
_________________ "Wielcy ludzie nie rodzą się wielkimi, tylko się nimi stają" - Mario Puzo "Ojciec Chrzestny"
Wysłany: 2010-11-24, 16:03
Mówicie "jutro" koło 11 w nocy. I jak zamierzaliście poinformować o tym innych?
No i jak się patrzy na zgłoszenia to ten tydzień raczej odpada.
_________________ Szaleństwo jest bramą, po której znajduje się nieśmiertelność. Nieśmiertelni mają wgląd na czas i przeznaczenie, a mając wgląd ma się też wpływ. Poddaj się władzy Mojrom, byś się nie rozpadł.
Co do ruskich... Przypomniało mi się, że w sobotę mam zaliczenie z tego języka Więc do soboty jestem uwalony. Mogę zaczynać grać od poniedziałku całe dnie, wyłączając weekendy, bo zjazdy mam.
Wysłany: 2010-11-25, 15:43
Na przyszły tydzień - poniedziałek popołudnie - czwartek popołudnie - piątek popołudnie - niedziela cała
No to czekamy na deklaracje 4 gracza. Fajnie by było zacząć grę już w poniedziałek popołudniu, bo na razie mi, MachaK i Vogelowi pasuje ten termin. I dla jasności : ja gram Klanami, Vog Imperium i Ty MachaK się określ.
Co do dziennika gry: ciekawy pomysł, ale nie wiem, czy ktoś dobrowolnie poda swój skład na początku
Mapa zostanie trochę przerobiona, bo chyba zachodzą dysproporcje w surowcach. I co wy na to, by dać każdemu graczowi dodatkowego boha, jak to robiliśmy w ostatnim turnieju?
Jeżeli gracie w moc zepsucia, to koniecznie zmieńcie obstawy ruin. A konkretniej tych jednych blisko Hord, w których siedzi Czarny smok, bo to kopalnia darmowego ekspa. Możliwe że będziecie też zainteresowani usunięciem Niewiernego.
Wysłany: 2010-11-26, 16:15
To jak na poniedziałek żaden osobnik się nie trafi to zagramy na Multi na troi.
A rasę ja taką biorę, jaka będzie wolna.
Gra w trójkę rozmija się z celem, bo wtedy na tej mapie jeden gracz będzie miał fory duże. Eben pisać, że dołączy do nas.
Załączam mapkę wstępnie przerobioną, zmianie uległy głównie surowce, ich ilość i rozmieszczenie, rodzaj terenu i ekipa, która siedzi w ruinach poprzednio zajętych przez czarnego smoka oraz dodane kilka drużyn na wodach.
A co Niewiernego. Usuwamy go, czy po stronie Imperium i Legionów dajemy jego brata bliźniaka? Dla tych, co nie wiedzą: Niewierny to Obrońca Wiary, który dołącza do pierwszej osoby, która go zaatakuje. Ja jestem za kopią.
W porządku, to mamy już czterech graczy. MachaK zostają Legiony. Czyli pozostaje jeszcze kwestia Niewiernego i dokładny czas startu gry. Chyba, że chcecie poruszyć jeszcze jakieś sprawy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum