A toć nie dość. że antał na stole stoi to jeszcze mam Ci polewać?! Widzieliście go, krasnolud, a maniery elfie - nie łaska sam sobie nalać, tylko mu trzeba podtykać pod sam nosek perkaty! Zadziwiasz mnie, Gaderic i to nie pozytywnie
Nasz wampirek to smakosz i znawca,
przy tym wcale nie żaden oprawca!
Za ssanie kolacji płaci jak w restauracji,
Chyba, że honorowy krwiodawca...
Sysu, sysu, cmok, cmok, cmok,
Chyba, że honorowy krwiodawca!
Wiek: 37 Dołączył: 16 Maj 2007 Posty: 598 Skąd: Afterfallowe góry
Wysłany: 2008-06-27, 23:23
Cytat:
Widzieliście go, krasnolud, a maniery elfie - nie łaska sam sobie nalać, tylko mu trzeba podtykać pod sam nosek perkaty!
Khem, ja zawsze miałem maniery dworskie.... Poza tym, przyzwoitość nakazuje poczęstować! Sodoma i gomora z tymi wampirami
_________________ Piwo to moja droga do oświecenia!
... a poza tym uważam, iż .dat należy zniszczyć!!! Więc.. DAJ KAMIENIA!!
Uwaga na Kleofasa co tu hasa z kąta w kąt!!
Chyba powinienem się czuć jak rycerz... przy lewym boku damy... Co to mnie jeszcze na tym forum nie spotka... R'edziu, zatem czekam na arta i mam nadzieje, że nie będę musiał czekać w nieskończoność :)
Gaderic, tak mi sie zdaje, że wampiry od czasu jak ukatrupiły Sturmira nie zwykły popisywać sie dwornością przy dzieciach Wotana, prędzej arogancją :P
Witamy w naszych szeregach, znaczy użytkowników :] Widzę, że już zaciągnąłeś się do Imperium, no nic, Hordy na Ciebie poczekają jeszcze chwilę :]
Na początek sugeruje zaznajomić się z Regulaminem, który jest tutaj, pozwoli to uniknąć wielu nieporozumień i ułatwi nam współpracę :) Poza tym zapraszam do tematu Brama, gdzie możesz wykreować własne alter ego na tym forum - pozwoli to wtopić Ci sie jeszcze bardziej w NASZE Nevendaar, a przy okazji poznać parę userów - zapraszam :)
Thnks;] Mam pytanie - ile postów itp. trzeba napisać aby mieć wyższą rangę w swojej grupie np. jestem teraz giermkiem i co potem jakbym chciał być łowcą czarownic, inkwizytorem i tak dalej??
Zwracaj uwagę na swoją pisownię, to już drugi Twój post, który edytuję. Jeśli możesz, korzystaj z FireFoxa - ma wbudowany słownik ortograficzny, albo pisz posty w Wordzie i dopiero później wklejaj na forum. Duże litery na początku zdań, znaki przestankowe i dbałość o brak literówek również byłaby mile widziana :)
Nagash ep Shogu
Ostatnio zmieniony przez Nagash ep Shogu 2008-06-28, 09:33, w całości zmieniany 1 raz
Ilość postów potrzebnych na awans została z góry określona, musiałbym pogrzebać w panelu. Najprościej będzie Ci sie tego dowiedzieć pisząc merytoryczne posty w działach, w których działa licznik postów.
Siejecie tu offtop. Jest temat o rangach. (VHS)
Ostatnio zmieniony przez Vogel 2008-06-28, 09:45, w całości zmieniany 1 raz
Moderator ma obowiązek przyjąć każda osobę która wyrazi chęć przyjęcia do danej grupy. Wyjątkiem jest sytuacja gdy użytkownik proszący o przyjęcie należy już do innej grupy.
Moderator ma prawo do usunięcia z grupy osób które w jego mniemaniu maja negatywny wpływ na jej wizerunek.
Moderator nie może wcielać do grupy nowych członków bez ich wiedzy.
Właśnie miałem zauważyć (inny post mnie spowolnił) że Demoness z racji jawnych deklaracji ignorowania regulaminu forum (bo nieprzeczytane go jest z nim niezgodne) absolutnie nie może zostać modem grupy Legionów. Przecież to by było... no cokolwiek sprzeczne w swej idei.
Niestety nie bardzo jest w kim wybierać, choć chyba moderator niekoniecznie musi do niej należeć.
Wiek: 36 Dołączyła: 28 Maj 2007 Posty: 1560 Skąd: Ner'eeye Maha
Wysłany: 2011-08-05, 13:57
Absolutnie się nie zgadzam żeby tak młody stażem użytkownik (a przy tym wykazujący lekceważenie dla zasad panujących na forum) został mianowany moderatorem grupy. Mogę na czas nieobecności Kathrin przejąć obowiązek dodawanie nowych użytkowników do grupy Legionu, ale na taki awans się nie zgadzam!
Wezwijcie Rogina. To może przekona go do powrotu na forum. Już conajmniej raz zostal moderatorem grupy gdy nikogo innego nie bylo i musial przejsc do niej.
Wiek: 110 Dołączyła: 25 Lip 2011 Posty: 19 Skąd: metr od końca świata
Wysłany: 2011-08-06, 12:48
R'edoa Yevonea napisał/a:
Absolutnie się nie zgadzam żeby tak młody stażem użytkownik (a przy tym wykazujący lekceważenie dla zasad panujących na forum) został mianowany moderatorem grupy.
Po pierwsze przeczytałam regulamin, po drugie nie chcę zostać moderatorem grupy, bo do takiej jeszcze się nie dostałam. A na koniec chcę przeprosić za wszystkie posty itd., które są niezgodne z regulaminem. Obiecuję, że się poprawię
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum