Było tak dlatego że Elfów jest mało na tym forum (tak jak reszty grup nie licząc Demonów )
A Nieumarli to od dawna najbardziej aktywna grupa z największa liczba członków.
Są jeszcze Cechu i Nagash ep Shogu, za obsadzeniem zresztą go na czele grupy Hord był na początku sam Mikexxx nie był jednak w tamtym czasie aktywny, a nasz marudny Lisz w pełni wywiązuje się z obowiązków. Spellcaster szanse na objęcie stanowiska moda grupy ma każdy o ile stołek ten się zwolni (w tej grupie to najmniej prawdopodobne)
Co do grupy Przymierza to stołek zmieniano ze względu na niedyspozycje zasiadającego (Elledan utracił dostęp do neta) teraz jednak jest ona stabilna. Podobnie zresztą było z Imperium gdzie dwóch poprzednich modów najprawdopodobniej opuściło nasze szeregi bezpowrotnie.
W sumie to Pyriel zajmował się od samego początku obsadzaniem tych funkcji, a ja przejąłem po nim wszystkie przywileje, więc wypowiem się w sprawie modowania Legionom. Kazgah jest na forum niemal co dzień nie ma, więc mowy o zaniedbywaniu przezeń obowiązków, dlatego o ile sam nie zrzeknie się tej funkcji nie ma mowy o zmianie na tym stanowisku.
Ciekawe, od kiedy Imperium zainteresowało się Legionami, co?
Wziąłem stanowiska główno-marudzącego w Legionach, bo Zodd przestał być aktywnym na forum.
Nie będę rezygnować z funkcji moda grupy w najbliższym czasie.
[ON]Teraz trochę zejście z tematu:
Jak się jest na studiach to raczej nie da się siedzieć X godzin na necie. Ale wchodzę na forum kiedy mam okazje.[OFF]
_________________ Nie ma co tu szukać, nic tu nie ma
Tekst że Kazgach siedzi codziennie mnie rozwalił - od kiedy to Vogel ? No może i masz rację ale wchodzi na parę minut... Nie marudze tylko stwierdzam fakty..
a kysz ty przeklęty offtopie!
_________________ Mściciel,działający dla Mortis, zabijący przez swoje cierpienie , ujeżdżający najpotężniejszego lorda smoczych liszy - eldehast...
Kiedyś słyszałem zawodzenie pewnego rozpitego rycerza, gdy obudziwszy się rano na kacu ujrzał, że spadł ze stołka. Powrót zaś blokuje jakiś Łowca czarownić samozwańczo mianujący się Moderatorem grupy Imperium.
Ku jego uciesze w związku z ograniczeniem dostepu do netu Sir Allemon znów przewodzi grupie.
Wiek: 37 Dołączył: 16 Maj 2007 Posty: 598 Skąd: Afterfallowe góry
Wysłany: 2008-06-27, 20:35
Wotanie trzymaj mnie! Ten wampierz siedzi na tronie obok.... cuż za upadek obyczajów!
_________________ Piwo to moja droga do oświecenia!
... a poza tym uważam, iż .dat należy zniszczyć!!! Więc.. DAJ KAMIENIA!!
Uwaga na Kleofasa co tu hasa z kąta w kąt!!
Wysłany: 2008-06-27, 20:41
Cytat:
Upadkiem obyczajów było osadzenie na tronie grubasa, który ma metr dwadzieścia w hełmie :P
*Nakłada osikowy bełt na kusze*
Trza będzie się z tym szkodnikiem gospodarczym, z tą ludzką stonką uporać będzie
Wysłany: 2008-06-27, 21:06
Cytat:
skarłowaciała baryło piwa
Piwo jest przyjemnie, zimnokoscisty wamp nie Oj, Nagu nie umiesz się wkupić w moje łaski Niby siedzisz na tronie, ale załącznika nie widzę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum