W brew pozorom temat ten nie jest przeznaczony dla samych moderatorów grup, ale dla wszystkich im podległym i ich opini dotyczących moderatorów, któży mogą również tutaj bronić swoich racji. Wszelkie zastrzeżenia do wykonywanych przez nich obowiązków, możecie pisać tutaj, temat ten potraktujcie poważnie, wszelkie nieuargumentowane skargi oparte na np: prywatnych zatargach, będą karane.
Proszę mamy tu nieumarłego który nie cierpi na przerost ambicji to się chwali.
Co do starych weteranów "tamtego forum"; to jest nowe forum i nie jest kontynuacją "tamtego" dlatego tu moderatorów wybiera się wsród tych użytkowników, którzy tu są aktywni. Zawsze możesz zgłosić adminowi iż nie chcesz podjąć się tej funkcji
Ostatnio zmieniony przez Pyriel 2007-03-19, 13:11, w całości zmieniany 1 raz
Pierwsze zadanie dla moderatorów to wymyślenie krótkiego opisu dla swojej grupy. Opis ten będzie widniał obok jej nazwy w panelu grup, ja już coś takiego zrobiłem, więc możecie zobaczyć, o co chodzi. Nie wiem czy macie możliwość samodzielnego zamieszczenia takiego opisu, ale jeżeli nie to ja się tym mogę zająć jak tylko będzie ktoś chciał.
Jestem na forum codziennie więc zostanie to załatwione niemal od ręki
Podobnie jak P@weł proszę o informowanie mnie o chęci przystąpienia do grupy Leginów Potępionych
Rozumiem ze nie ma okreslonego czasu jaki mamy na to zadanko. Mowiac szczerze najpierw chetnie skonsultowal bym sie z ludzmi z mojej grupy. (Narazie ldzi w mojej grupie nie ma wiec trzeba troche poczekc :P)
Pozatym tak jak juz inni napisali. Jezeli ktos chcial by nalezec do grupy Przymierza prosze o powiadomienie mnie na PW.:)
Ale przecież za każdym razem automatycznie jesteście powiadamiani jeśli ktoś chce przyłączyć się do waszej grupy, nie musicie tego pisać. Chyba że wyłączyliście tą opcje w profilu.
Elledan, ale tu właśnie chodzi o to, aby ten opis pomógł w zwerbowaniu nowych członków do grupy. Ze zmianą opisu nie będzie żadnego problemu wystarczy napisać do mnie PW i jeszcze tego samego dnia opis ulegnie zmianie.
Wydaje mi sie ze to najlepsze miejsce zeby przeprosic wszystkich za dlugo nieobecnasc moja na forum. W kazdym razie tych ktorzy mieli jakiekolwiek problemy z dolaczeniem do grupy Przymierza. Chcialbym rowniez pogratulowac awansu R'ed. :)
Nie chcę was martwić, ale trzeba znowu zmienić przywódce Imperium.
I tu masz rację, że też sam o tym nie pomyślałem. Jako, że mam już w tym praktykę to i tu ja pozwole sobie na obsadzenie tego stołka. Wybór jest prosty bo jest tylko jeden pojawiający się częściej członek grupy Imperium
Sir Allemonie oficjalnie zostajesz mianowany moderatorem grupy Imperium.
Jednocześnie ja powracam do modowania w grupie Legionów
Wysłany: 2007-10-05, 00:19
Zdaje się, że znowu jestem moderatorem Legionów. Kurcze, nawet mnie nie poinformowano Na forum jestem przynajmniej raz dziennie więc spokojnie dam radę xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum