Ten drugi elfi pod dużym jest podobnej wielkości, poza tym miejsce na herb grupy może być nieco większe, nie jakieś strasznie duże, ale ten mały elfi jest chyba ok?
_________________ The brighter light shines upon you, the darker becomes your heart.
Obecny rozmiar jest raczej maksymalnym, jaki powinien być. Większe już zaćmiewają avatara. Ta kwestia była już kiedyś ustalana podczas tworzenia grup, właśnie z powodu rozmiarów odrzucono wiele całkiem ciekawych opcji.
Herby z okna dyplomacji są znacznie mniej wyraźne od obecnych i bądźmy szczerzy gorzej się prezentują. Co do tych drugich to jeżeli będzie komplet rozważymy zmianę herbów.
Herby, które zrobił Mozora trochę nieczytelne, te z okna dyplomacji też nieco nie pasują. Mi to w sumie obojętne pozostanie, choć byłbym za większą estetyką i czytelnością, a obecne herby się w tym dobrze sprawują (choć zmianami nie pogardzę, byle były sensowne)
Wiek: 36 Dołączyła: 28 Maj 2007 Posty: 1560 Skąd: Ner'eeye Maha
Wysłany: 2008-09-14, 17:21
A ja wam powiem że te "kuleczki" nawet do mnie przemawiają, wiecie? Jak je dorwać w lepszej rozdzielczości i głębi kolorów, to ja nawet jestem bardzo ZA zrobieniem nowych.
No patrz a podobno tu sami konserwatyści i niechętni zmiana zwłaszcza członkowie GTW.
Ja powiem tyle w obecnym stanie tych herbów jestem za zdecydowanym NIE. Zobaczymy, co będzie, gdy ktoś przygotuje poważna propozycje.
Wiek: 37 Dołączył: 16 Maj 2007 Posty: 598 Skąd: Afterfallowe góry
Wysłany: 2008-09-14, 19:09
Ja tam jestem na NIE Mi się stary herb podoba. Po co go zmieniać? Dla samej zmiany mam zmieniać coś co mi się podoba? To jakiś absurd! O!
_________________ Piwo to moja droga do oświecenia!
... a poza tym uważam, iż .dat należy zniszczyć!!! Więc.. DAJ KAMIENIA!!
Uwaga na Kleofasa co tu hasa z kąta w kąt!!
Jeśli chodzi o elfy, droga wolna, ale jeśli chodzi o Hordy - zapomnijcie. Jeśli ktoś będzie chciał podnieść rękę na nasz herb i zastąpić go tym bazgrołem, to po moim trupie... hmmm :]
Nasz wampirek to smakosz i znawca,
przy tym wcale nie żaden oprawca!
Za ssanie kolacji płaci jak w restauracji,
Chyba, że honorowy krwiodawca...
Sysu, sysu, cmok, cmok, cmok,
Chyba, że honorowy krwiodawca!
Ponieważ ten nowy herb Nieumarłych ani nie jest ciekawy, ani zaskakujący, rozłupana czaszka na zielonym polu? Na litość boską, to się nie umywa koncepcyjnie do "starego" herbu, który co prawda też ma czaszkę wpisana w trójkątne pole, ale wygląda to o wiele lepiej.
Nasz wampirek to smakosz i znawca,
przy tym wcale nie żaden oprawca!
Za ssanie kolacji płaci jak w restauracji,
Chyba, że honorowy krwiodawca...
Sysu, sysu, cmok, cmok, cmok,
Chyba, że honorowy krwiodawca!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum