Wiek: 37 Dołączył: 16 Maj 2007 Posty: 598 Skąd: Afterfallowe góry
Wysłany: 2008-09-13, 22:28
Że niby klany mają miec jakąś kotwice w znaku A takiego wała!
_________________ Piwo to moja droga do oświecenia!
... a poza tym uważam, iż .dat należy zniszczyć!!! Więc.. DAJ KAMIENIA!!
Uwaga na Kleofasa co tu hasa z kąta w kąt!!
Wysłany: 2008-09-13, 22:55
Cytat:
To jest młot facet, po prostu rozdzielczość jest mała...
Nie po prostu ten panel jest poj... do pupy.
Imperium ma kotwice?! Od kiedy to potęga morska?! Powaliło ich?
Wysłany: 2008-09-13, 23:01
Cytat:
To jest disciplesowski krzyż, dośc orginalny.
Sugerujesz że ta kotwica to krzyż przerobiony przez ruskich na prawosławny... czy oni aby się z imperium nie za bardzo identyfikują? No chyba że imperium przeszło na prawosławie a mi nic o tym nie wiadomo
Nie, ale romulanie to niezłe kransoludy... to nie miejsce na taką dyskusję moim zdaniem, o krzyżu wiadomo od dawna, na pewno znajdzie się odpowiedni temat na forum
_________________ The brighter light shines upon you, the darker becomes your heart.
No to ja się wypowiem: Jestem na bardzo duże NIE. Są mało wyraźne w przypadku Legionu to tylko czerwona kulka. Stare herby są bardzo wyraźne i klimatyczne.
Napisałem do Zerit to może dostaniemy w większej rozdzielczości to będzie ok. Stare są już nieestetyczne, niewyraźne(szczególnie elfi) i jakby robione w paint ze względu na swój wiek.
_________________ The brighter light shines upon you, the darker becomes your heart.
Odczep się do starych Qumi:P Hordowy, Klanowy, Imperialny i Legionistyczny są piękne :P za elfim aż tak bardzo nie przepadam, ale jest dość przyjemny dla oka :P
Wysłany: 2008-09-14, 10:09
Cytat:
Stare są już nieestetyczne
Chyba masz nieestetyczny gust
Cytat:
niewyraźne
Radze zakupic okulary/soczewki, bądz kupić mocniejsze, ewentualnie nowy monitro lub zmienić ustawienia graficzne. Bo ja widzę je ostro i wyraźnie.
Cytat:
jakby robione w paint ze względu na swój wiek.
Znaczy że przeszkadza ci tylko to że są stare tak? A paint wbrew pozorom, jest całkiem dobrym edytorem graficznym (w odpowiednich rękach)
Ja jestem stanowczo przeciwko zmianie, a już w każdym razie klanów! Krasnoludy nie lubią zmian. A już w szczególności na gorsze
Jeśli Zerit przyśle nam lepszy screen będzie można stworzyć lepsze herby, a nowe grafiki mi się podobają, tylko, że rozdzielczość kiepska i średnio widać szczegóły, herb kransoludów to chyba młot na tle tarczy i tej fioletowo-niebieskiej aury na przykład, całkiem fajny :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum