Mam pytanie, nie powinienem mieć już wyższej rangi?
_________________ I lubię patrzeć, jak w panice
Pospólstwo z mieniem pierzcha drogą,
A po ich piętach wojownicy
Depcą i ławą suną mnogą.
Lubię to sercem całym!
Szukanie jednak wiadomości o rangach można było zakładać, a to wcale nie jest trudne - zwłaszcza, że ledwo wejdziesz do działu Grup, a widzisz spory i wyraźny napis będący nazwą tematu przyklejonego o tym traktującą.
Z założenia osoby nie interesujące się tą kwestią na tyle by poszukać (no, zapytać niby też w ostateczności można...) siedziałyby na jednej randze i tyle.
Poza tym, nie wiem skąd te narzekania, wcześniej się pomysł ludziom podobał, a teraz takie narzekania
Uzasadnienie tak ?
Spoko no więc lubię hordę ze względu na przejrzyste drzewko rozwoju
jednostki mają swój charakter no a widok stolicy hord prawdziwy cmentarz po prostu coś
wspaniałego. Jeszcze jeden plus za jednostki bijące obszarowo po prostu miodzio bohater dwa smoki śmierci i arcylisz totalny wypas ekipa prawie nie do zagięcia co prawda wymaga to odpowiedniego lvl postaci ale efekt jest po prostu nie ziemski. Mam nadzieje że takie uzasadnienie wystarczy jeżeli są jakieś zastrzeżenia co do mojej wypowiedzi chętnie poprawie to i owo .
Witam, mam zamiar zasilić szeregi najtwardszej rasy jaką są oczywiście Krasnoludy, przede wszystkim cenię ich za to że potrafią przyjąć na klatę najcięższe razy i wytrzymać potężne ataki, a potem są w stanie zadać druzgocące kontruderzenie. Cenię ich także za honorowość oraz smykałkę do rzemiosła i techniki.
Wiek: 110 Dołączyła: 25 Lip 2011 Posty: 19 Skąd: metr od końca świata
Wysłany: 2011-08-04, 22:04
A ja mam zamiar zasilić lepsze szeregi. Legiony oczywiście. O co chodzi z tymi rangami, potrzebuję krótkiej odpowiedzi. W regulaminie nie znalazłam. Może przeoczyłam. Tak, komentujcie to, co napisałam przed zedytowaniem. Bo to mój błąd. demony uwielbiam, bo je lubię. W heroesach były niezastąpione.
Ostatnio zmieniony przez Demoness 2011-08-06, 13:38, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 36 Dołączyła: 28 Maj 2007 Posty: 1560 Skąd: Ner'eeye Maha
Wysłany: 2011-08-05, 13:21
Demoness napisał/a:
nie mam zamiaru czytać regulaminu itp
A ja nie mam zamiaru słyszeć potem Twojego jęczenia, jak dostaniesz osta. Rejestrując się na to forum masz obowiązek zapoznać się z regulaminem forum i ten warunek nie podlega dyskusjom.
Panowie JA, potrzebujemy wybrać nowego moda Legionów.
W każdej grze RPG jeśli się tylko da gram nekromantą (i o ile pożyję dostatecznie długo zamieniam się w licha) bo bardzo przemawia do mnie światopogląd charakteryzujący tych jegomości.
W serii Disciples przeszkadza mi jednak trochę, że ożywieńcy są religijni ale.... trudno.
Właśnie miałem zauważyć (inny post mnie spowolnił) że Demoness z racji jawnych deklaracji ignorowania regulaminu forum (bo nieprzeczytane go jest z nim niezgodne) absolutnie nie może zostać modem grupy Legionów. Przecież to by było... no cokolwiek sprzeczne w swej idei.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum