Ciemne chmury nadciągają nad Nevendaar, w gospodach wśód pijaków i rębajłów rekrutuje się przyszłych wojowników o sprawę.
Jaką?? Wszystko zależy od tego czego pragniesz i do czego dążysz bowiem każde mocarstwo gwarantuje Ci inne profity.
Pokój między rasami już niedługo się zakończy, nadchodzi czas kolejnych Wielkich Wojen. W czyich rękach powinien znaleść się świat
Wybierz i przyczyń się do chwały swej nacji.
Tu proszę o umieszczanie postów odnośnie tego, do której grupy chcecie się przyłączyć. Mile widziane krótkie uzasadnienie wyboru.
Jeżeli ktoś się widzi na czele jakiejś grupy to niech piszę ewentualnie przedstawi kandydaturę innego użytkownika.
Ostatnio zmieniony przez Pyriel 2007-02-24, 19:20, w całości zmieniany 1 raz
W grze lubiłem grać każą rasą, każda coś w sobie ma, nie ukrywam jednak że to podczas kierowaniem armiami Legionów gra sprawiała mi najwięcej frajdy, wygląd jednostek, każdy ich kolejny awans, nie mówiąc że to właśnie w szeregach Potępionych znajduje się moja ulubiona jednostka: "Onyx Gargoyle".
Mimo to nie ich szeregi zasilę a Górskich Klanów. Krasnoludcy wojownicy zawsze kojarzyli mi się z siłą, przebiegłością, odwagą, Mędrcy Klanów słyną ze swojej mądrości a kunszt ich rzemieślników i płatnerzy nie ma sobie równych i znany jest w całej krainie. Krasnoludy znane są ze swojej wytrzymałości, prawdomówności, zawsze stawiają Honor na pierwszym miejscu, zawsze dotrzymują obietnicy, dochowują tajemnicy. Dlatego właśnie do tej rasy postanowiłem się przyłączyć.
Może i jest w tym trochę racji dlatego podaje mały poradnik formuowiczaAby przyłączyć się do wybranej przez siebie grupy należy:
1. Z zakładek umieszczonych poniżej bandera: FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Statystyki Download Album Profil Nie masz wiadomości Wybieramy : Grupy
2. Na forum dostępnych jest pięć grup, jako drugi krok wchodzimy w wybraną przez siebie np.: Legiony potępionych /mała reklama nikomu nie zaszkodzi/
3. Wybieramy opcję dołącz i czekamy na akceptację moderatora grupy.
Ostatnio zmieniony przez Pyriel 2007-04-06, 09:40, w całości zmieniany 1 raz
Był, ale na Pierwszych Wielkich Wojna mój bimber go skończył
Proste, nie zadzierajcie z umarlakmami, bo bedziecie musieli zmienic płeć. Tfu! Rase.
A tak w ogole to chciałem podziekowac, że ktos z łaski swej wciągnął mnie w zastępy nieumarłych i w ogóle to bardzo miłe, bo nawet nie musiałem prosic i chciałbym z tego miejsca pozdrowic Pyriela z Osikowego Gaiku, Chlebaka Krajana, Pewełka, mame i moją wczorajszą kolację ;)
Tyle przemówienia - Nagash.
Nasz wampirek to smakosz i znawca,
przy tym wcale nie żaden oprawca!
Za ssanie kolacji płaci jak w restauracji,
Chyba, że honorowy krwiodawca...
Sysu, sysu, cmok, cmok, cmok,
Chyba, że honorowy krwiodawca!
lis [Usunięty]
Wysłany: 2007-06-15, 13:37
W wyniku zdrady w szeregach Imperium i spalenie mnie na stosie proszę o przyjęcie do grupy Hord.
Zarówno ja jak i Theleba nie należeliśmy wcześniej do innej grupy niż Legiony, nie miała więc miejsca opisana przez Cciebie zamiana.
W regulaminie pisze że jest mozliwa za zgodą moderacji, więc aby zmienic trzeba mieć pozwolenie lidera grupy i okdpowiedno umotywować chęć zmiany.
Za pisanie postów obraźliwych zarówno dla uzytkowników jak i moderatorow lis zostajesz ukarazy ostrzeżeniem o wartości 2 jeszcze jeden taki wyskok i conajmniej czeka cię zakas pisania postów
Lis, skasowalem twojego ostatniego posta bo byl po prostu nie na temat i nic do tematu "zaciag" nie wnosil. ponadto wywalilem cie ze swojej grupy tak jak chciales, wiec czego jeszcze chcesz? P@wel
Ej to mój post
Pyriel
Wiem, ale nie chcialem spamowac, wiec dolaczylem sie tutaj P@wel
Żeby mi to było ostatni raz
Pyriel
Ostatnio zmieniony przez Pyriel 2007-06-15, 17:59, w całości zmieniany 5 razy
Bardzo sie ciesze ze wybrales imperium, ale wziecie udzialu w ankiecie to nie wszystko. Musisz wejsc do grup ( znajduje sie pod logiem forum) i zaznaczyc swoja kandydature,abym mogl cie dolaczyc . Pozdrawiam
Oczywiście Hordy... Sam opis grupy ("Opór nie ma sensu, prędzej czy później będziesz jednym z nas") mówi wszystko. Ale oprócz tego, najczęściej gram tą rasą i najbardziej przypadła mi ona do gustu.
Ja jem rozdarty w krainie Nevendaaru chcieć połączyć się z mymi braćmi by zadać okrutny cios innym rasom które już się chylą ku upadkowi!
Jestem godzien przynależeć do Hordy ponieważ jestem wręcz nie skażony inna rasą! Wierny tej jednej - Hordzie Nieumarłych!
Mój lud czekać na doniesienia o zawarciu przymierza...
(język stylistyczny itd. po to by nadać klimat.. heh )
_________________ "Bramy piekieł zostały zamknięte, a cztery rasy - pokrwawione, lecz zwycięskie - wycofały się do swych siedzib. Przywitały je ruiny i zgliszcza, bowiem wojna spustoszyła całą ziemię".
Wiek: 112 Dołączyła: 27 Maj 2007 Posty: 936 Skąd: Popielisty wschód
Wysłany: 2007-08-24, 07:32
Żebyście nie zapomnieli. Po za zgłoszeniem tutaj należy wejść tutaj http://disciples.pl/groupcp.php znaleść grupę i dać dołącz
_________________ Szaleństwo jest bramą, po której znajduje się nieśmiertelność. Nieśmiertelni mają wgląd na czas i przeznaczenie, a mając wgląd ma się też wpływ. Poddaj się władzy Mojrom, byś się nie rozpadł.
Witajcie, przybyłem tu niedawno. Jako Imperial Assassin oferuję swe usługi... to chyba oczywiste. ;) I chociaż w grze najbardziej cenię sobie Nieumarłych, to mój wybór padł na Imperium.
Bo nie poszedłeś do Legionów ! Zginiesz za to! Wszyscy zginął! Jeśli jest dla nas, diabłów i demonów, miejsce tylko w piekle, sprowadzimy je do całego Nevendaaru!
No masz ci los, a chciałem się zarekrutować do umarlaków, ale pomyślałem "nieee, za dużo ludzi tam będzie, w Imperium będzie mało osób". A tu kicha, i tak niezadowoleni
A tam nim się nie przejmuj
Vitam w naszych 'szeregach'
Wolisz Prorokinie czy Hierofantę do towarzystwa?
_________________ Allemon
(-) Z Łaski Wszechojca, Wysoki Komisarz ds. Administracji, Porządku, i Konserwacji Jedynego Słusznego Forum
Wysłany: 2007-09-23, 22:56
Cześć wszystkim.
Po czyjej stronie stanąć? Hymmmm, ciężka sprawa. Z jednej strony chaos jest moim środowiskiem naturalnym a nie ma lepszego źródła chaosu niż legiony potępieńców, z drugiej jednak strony demony są takie... fuj fuj. Natomiast ludzie, krasnale i elfy to istotki strasznie oklepane. W dodatku za tymi ostatnimi nie przepadam. Chyba zdecyduję się na truposzczaków. TAK! To zdecydowanie dobry pomysł! Czy mogę prosić o zasymilowanie i podłączenie do kolektywu? Dziękuję. ^^^
_________________ -Panie Axel, doszły mnie słuchy, że chce pan wykorzystać mój wizerunek w pańskim małym projekcie. Domagam się 90% zysków z tego przedsięwzięcia, a jeśli pan odmówi każę Shego porachować panu kości.
-Dr. Drakken, nie może pan...
-Ależ oczywiście, że mogę! W końcu jestem zły!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum