Dodal bym 2 rzeczy:
Arcyczart ma duuuuzo mniejsza szanse na aktywacje atefaktu paralizujacego/petryfikujacego (chyba zatruwajacego tez) niz pozostali dwaj. No i max dmg u Ksiecia wynosi 400, u Arcyczarta 300 (doradca nie wiem, nie gram nim nigdy). Przydala by sie charakterystyka linni i kazdej jednostki z osobna, jak i opis czarow i ocena ich przydatnosci etc. Jak narazi jest spoko.
Przydala by sie charakterystyka linni i kazdej jednostki z osobna, jak i opis czarow i ocena ich przydatnosci etc.
Jak dla mnie, to takie coś bardziej pasowałoby jako osobny artykuł, gdzie byłaby wycena jednostek/zaklęć zarówno pod kątem singla jak i multi. Chyba, że dać to w tym artku i zrobić z tego taki ogólny poradnik dla legionów (co brać, jak grać, czym grać, jak przejść kampanię).
Ehhh przerąbane okazało się e to bardziej czasochłonne niż myślałem i z roboty przywiozę góra opis dwóch kolejnych misji, ale dołączę do wszystkich mapki, które mam nadzieję Cie usatysfakcjonują Vozu (choć w niewielkim stopniu). Niestety w MP Legion rozczarowuje pod względem ciekawostek. Towarzyszący graczowi doradcy są anonimowi a i osobowości nijakich się nie spotyka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum