Dziękujemy Ci, Nagashu, za tabliczkę dla dowódców i Vozowi za animację bannerka... którego nie widać? WTF?
Odśwież stronę ew. przeczyść historię, jeżeli wyświetla ci stary. Przeglądarki czasem zatrzymują się w przeszłości
Btw, patrząc na disciples.phx.pl doszedłem do wniosku, że koniecznie będziemy potrzebowali poradników. Tam są tak żałosne, że można przyjąć iż w polskim necie nie ma żadnych.
Chciałbym tylko zwrócić uwagę, że artykuł o Inicjacie nie został wykonany tak jak inne (tj nie rozwija się go za pomocą 'Więcej') oraz tekst wyjeżdża na layout w dalszej jego części). Tak mi się narzuciło.
Poprawiłbym go, gdyby All z łaski swojej wreszcie przestał się nim bawić, bo co chcę go zedytować, to wisi na nim kłódka i info, że nałożona została przez Alla. Ostatnio okazało się, że artek jest blokowany, gdy jest w trakcie edycji.
EDIT
No, wreszcie. Artek poprawiony :)
Nasz wampirek to smakosz i znawca,
przy tym wcale nie żaden oprawca!
Za ssanie kolacji płaci jak w restauracji,
Chyba, że honorowy krwiodawca...
Sysu, sysu, cmok, cmok, cmok,
Chyba, że honorowy krwiodawca!
Wiek: 36 Dołączyła: 28 Maj 2007 Posty: 1560 Skąd: Ner'eeye Maha
Wysłany: 2012-01-10, 19:49
A ja mam inny problem z portalem - loguję się loginem i hasłemz forum, które zostało na portalu "zapamiętane" z wcześniejszych odwiedzin (chyba), ale wyskakuje mi błąd, że hasło jest niepoprawne, lub nie posiadam konta.
Wiek: 36 Dołączyła: 28 Maj 2007 Posty: 1560 Skąd: Ner'eeye Maha
Wysłany: 2012-01-11, 11:43
Jakimi fałszywymi, Iri to mój stary a dobry znajomy, ja zaś zastanawiam się czy pod pseudonimem Ceine nie zacząć pisać na portalu...
@Nag - widzę że nie odmówiłeś sobie paru poprawek a grabieżczym artku - i dobrze, wygląda toto lepiej o wiele. Skąd zaś wytrzasnąłeś tak paskudną nazwę jak Downshallow? Z gry? Ja takiej nie pamiętam i brzmi mi z angielska paskudnie
EDIT:
Dodałam nową pozycję w Menu - FanZone, a niej dwie kategorie: FanArt i FanFic. Niestety, na stronie portalu nie pokazała się cała pozycja (kiedy kategorie FanFic i FanArt zrobiłam w Innych i próbowałam z Innych zmienić nazwę na FanZone, nazwa się nie zmieniała...).
Vozu, jak napisała R'ed - personalia są w 100% autentyczne
R'edziu, ano trochę stuningowałem artka, nie mogłem się oprzeć pokusie. Też mi się widzi, że taka współpraca mu nie zaszkodziła ;) A nazwa jest kanoniczna - z przedostatniej misji BE, w której wybierasz stronnictwo, które z kolei poprze Cię w walce o Temperance. Swoją drogą warto by to było przetłumaczyć jak nie na polski, to na elficki chociaż. Swoją drogą troszkę poprawiłem też artka Vozu, ale wyłącznie w zakresie technicznym i to jedno zdanie, mam nadzieję, że się nie obrazi ;)
BTW - R'ed jako Cein? Ha! To by było ciekawe ^^
Nasz wampirek to smakosz i znawca,
przy tym wcale nie żaden oprawca!
Za ssanie kolacji płaci jak w restauracji,
Chyba, że honorowy krwiodawca...
Sysu, sysu, cmok, cmok, cmok,
Chyba, że honorowy krwiodawca!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum