By uruchomic gre to trzeba sciagnac
Clienta
Albo lepiej instalera
Oraz pliki master i criiter dat , ale tylko jesli nie macie Fallout 2 , bo wtedy mozecie skorzystac z tamtych.
Wiek: 112 Dołączyła: 27 Maj 2007 Posty: 936 Skąd: Popielisty wschód
Wysłany: 2010-03-29, 19:34
Mimo wszystko nie mogę się połączyć z serwerem.
_________________ Szaleństwo jest bramą, po której znajduje się nieśmiertelność. Nieśmiertelni mają wgląd na czas i przeznaczenie, a mając wgląd ma się też wpływ. Poddaj się władzy Mojrom, byś się nie rozpadł.
Wiek: 29 Dołączył: 07 Mar 2009 Posty: 341 Skąd: Tarnowskie Góry :)
Wysłany: 2010-03-29, 19:48
Musisz odpalić przez plik FOnline.exe, jeśli to nie pomaga to spróbuj odpalić Upader.exe o spróbować jeszcze raz.
Lub poprzez aplikację FOconnfig.exe w zakładce "Net" wpisać w pole HOST: 94.23.237.127 PORT: 2238
Proxy: 127.0.0.1 1080
Jest tylko dwa takie - F3 i F:NV. F3 fabularnie i mechanicznie do niczego się nie nadaje, liczba bugów logicznych, ignorowanie kanonu i retconów jest taka, że głowa boli. Nawet jak się nie zna starych Falloutów no to bezsensy w grze potrafią zaboleć. New Vegas ma w miarę dobrą fabułę, mechanicznie jest odrobinkę lepiej, ale i tutaj różowo nie jest. Ale z budżetem, silnikiem i ograniczeniami jakie Obsidian miał od Bethesdy, to więcej zrobić chyba nie mogli...
Najlepiej różnicę między F3 a F:NV widać na poniższej grafice (za wielka na funkcję img, więc link)
http://i.imgur.com/olUvIVr.jpg
Proszę zwrócić uwagę na diagram głównej linii fabularnej.
który z nie-izometrycznych falloutów jest godny uwagi?
Umrzyj. A jeśli chcesz coś noweszego postapo to czemu nie spróbujesz Mad Maxa? Premiera ostatnio była.
1. Cena
2. Wymagania sprzętowe
Zdążyłem zrobić szybki wywiad i nie ma szans, żeby mi poszedł.
A o Fallouty pytałem głównie, bo Muve miało je w niskich cenach i zastanawiałem się, czy warto jakiś złapać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum