Karasie tak źle nie wyglądają. Mroczny sługa trochę śmiesznie wygląda.
Ale to już było.
Vogel
_________________ Szaleństwo jest bramą, po której znajduje się nieśmiertelność. Nieśmiertelni mają wgląd na czas i przeznaczenie, a mając wgląd ma się też wpływ. Poddaj się władzy Mojrom, byś się nie rozpadł.
Ostatnio zmieniony przez Vogel 2010-06-29, 10:00, w całości zmieniany 1 raz
Ten temat nie jest od pokazywania i chwalenia się swoją armią czy osiągnięciami, tylko od pokazywania screenów i artów z nowościami, MOZ
sory ale nie wiedziałem gdzie to dać . i nie chodzi o chwalenie się armią tylko o to ze przejście na drugą stronę pola bitwy jest zablokowane przez przeszkody , pierwszy raz mi się zdarzyła taka sytuacja i pomyślałem ze to kogoś zaciekawi x).
Ostatnio zmieniony przez mozora 2010-08-07, 14:51, w całości zmieniany 2 razy
No ludzie wreszcie to zaczyna wyglądać tak jak powinno... Mamy tu złodzieja Hord w trzech rodzajach ekwipunku. Pierwszy ma ten niepotrzebny szczególik na kapturze ale cóż ujdzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum