Wysłany: 2014-03-07, 19:23
Święta racja. Wingrad włożył w pomoc dużo pracy więc podziękowania się należą, a także innym, którzy włożyli nawet najmniejszy wkład w powstanie spolszczenia.
Wysłany: 2014-03-08, 00:35
Zostały uaktualnione opisy bonusów dla przywódców.
Skrócony zbyt długi opis dowódcy maga Imperium.
Kilka drobnych poprawek w pierwszym scenariuszu kampanii Imperium.
Wysłany: 2014-03-18, 10:16
Zostały skrócone zbyt długie teksty dialogów nie mieszczące się w oknach dialogowych.
Kilka poprawek (Wszechmogący -> Wszechojciec)
Poprawka wyświetlania nazwy Pandeminiusza w stolicy.
http://forum.playloc.pl/download/file.php?id=173
Ostatnia aktualizacja 03.04.2014 17:10
Zauważyłem pewien problem z instalatorem, tworzy on dodatkowy folder o nazwie Disciples III Rebirth. Żeby zainstalował się w folderze z gra trzeba podawać współrzędne folderu go poprzedzajacego
Wysłany: 2015-01-06, 13:49
To nie jest problem instalatora. Przy instalacji gry zainstalowanej na STEAM, instalator poprawnie wybiera folder instalacji. Jeśli spolszczenie się nie instaluje należy wybrać poprawny folder instalacji. Stosowna informacja jest wyświetlana podczas instalacji, przed oknem ścieżki instalacji.
Tak jak napisałem instalator w wybranym folderze tworzy dodatkowy Disciples III R...blabla i to w nim instaluje spolszczenie, tak przynajmniej działo się u mnie. Aby spolszczenie zainstalować musiałem usunąć ze ścieżki nazwę folderu z grą (nie dopiero wtedy pliki spolszczenia wylądowały tam gdzie trzeba. Ale że chyba marnie słowami to pokazuje więc dam tak:
Gre mam zainstalowaną tu
D:\GRY\STEAM\SteamApps\Common\Disciples III Rebirth
Podaje nazwe folderu gdzie chce zainstalować spolszczenie
D:\GRY\STEAM\SteamApps\Common\Disciples III Rebirth
Po instalacji to wygląda tak:
D:\GRY\STEAM\SteamApps\Common\Disciples III Rebirth\Disciples III Rebirth
Spolszczenie laduje w dodatkowo utworzonym folderze i nie działa
Wysłany: 2015-01-06, 14:41
Podejrzewam, że gra jest zainstalowana na innym dysku niż klient STEAM (domyślnie jest to:
C:\Program Files\Steam\steamapps w systemach Windows 32-bit
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps w systemach Windows 64-bit
Więc jeśli gra jest na innym dysku, trzeba zmienić ścieżkę instalacji.
A jaka ścieżka instalacji pojawia się w instalatorze?
Dla testu zmieniłem ścieżkę instalacji na inną (grę mam na tym samym dysku co klienta STEAM), i spolszczenie instaluje się do folderu: Disciples III Rebirth (nie jest tworzony dodatkowy folder Disciples III Rebirth czyli Disciples III Rebirth\Disciples III Rebirth.
Nie wiem dlaczego w Twoim przypadku jest ten błąd.
Wysłany: 2023-09-23, 09:47
Dobry wszystkim
Przesyłam linka do podmienionych cichych rosyjskich filmów na te polskie do Disciples 3 reincarnation , zrobiłem to w wolnym czasie. Jakość filmów będzie średnia z tego względu że filmy brałem z yt,a one są w większości 480p/720p tak samo jak oryginalne + kompresja aby nie ważyły za dużo no i tak średnio u mnie z przesyłaniem xD. https://drive.google.com/drive/folders/1cBTKpopDWsIdemUP7Z-qAQ2dEsqVutkB?usp=drive_link
Jeśli ktoś nie jest zadowolony z jakości może sam to zrobić korzystając z programu "rad wideo tools", a tu procedura: najpierw pobieramy film z yt'ba następnie zmieniamy nazwę naszego pliku na tą co zamierzamy podmienić, a w programie jedynie co robimy to wskazujemy plik .mp4 i wciskamy "Bink it!" następnie "BINK"i następny film . I to wszystko. ;)
A tu lokalizacja gdzie trzeba podmienić: Disciples 3 Reincarnation\resources\languages\russian\video
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum