Ze względu na wysoki poziom niektórych przeciwników, gracz rozpoczyna grę z bardzo przyzwoitą jednostką należącą do niestandardowego Bohatera głównego misji oraz pełnym zestawem wyekwipowania.
Poziom mapy: Trudny.
Proszę o opinię w komentarzach.
Wziąłem pod uwagę poprzednie komentarze, postanowiłem pobrać inny Edytor Mapy i stwierdzam, że uzupełniłem braki eventów itd. Mapa zebrała ogromne laury od graczy więc myślę, że również się wam spodoba.
Nie mam głowy osobiście do tworzenia wybujałej historii, więc wprowadzenie jest jakie jest, ale bardzo tematycznie związane z Disciples'em.
Pitashi miał problem z zalogowaniem się na forum dlatego w jego imieniu przekazuję wiadomość.
"Szkielet mapy ma potencjał chociaż trochę za dużo otwartego terenu przydały by się jakieś równiny i góry gdzie nie gdzie poza tym dalej zachęcam do urozmaicenia map obiektami z moda tutaj przykład dla imperium wykorzystania paru obiektów które są dostępne już w becie do pobrania a poniżej screen z obiektami z bety 2 które nie długo się okażą w publicznej wersji"
Na dniach opublikuję kolejną mapę, która póki co robi znów furorę, jest dopracowana, a i eventów jest dosyć dużo jak na moje możliwości. Musze dokończyć w miarę dialogi i myślę, że maksymalnie do Soboty będzie opublikowana, byłoby znacznie szybciej ale mam ograniczony czas w tygodniu, więc.. cierpliwości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum