Wiek: 35 Dołączyła: 28 Maj 2007 Posty: 1560 Skąd: Ner'eeye Maha
Wysłany: 2018-09-22, 13:58 Tablice tematyczne
Hej,
Długo mnie nie było, więc wracam, dzierżąc podarki ;)
Pewnie, obracając się w przepastnym internecie, zauważyliście wzrost popularności czegoś, co nazywa się "aesthetic boards" lub, bardziej po naszemu, tablice tematyczne. Co to takiego?
To swego rodzaju kolaże, mające na celu przybliżyć odbiorcy klimat - czy to postaci, czy miejsca. Ciekawa alternatywa dla klasycznych okładek lub lustracji.
W tym temacie będę co jakiś czas wrzucać tablice w temacie Disiciples, jak i w tematach typowo formowych - do tego chętnie będę realizować Wasze pomysły na tablice, jakie chcielibyście zobaczyć (Wasze postacie forumowe, jednostki z gry, etc).
Looo droga Pani ciekawie, ciekawie! szczególnie klimat pierwszej tablicy.
Jakbyś miała czas i chęci to mogłabyś machnąć taka z elementami z mojego dodatku do Disciples, z mila chęcią bym wrzucił taka tablice na fanpage na facebooka
Wiek: 35 Dołączyła: 28 Maj 2007 Posty: 1560 Skąd: Ner'eeye Maha
Wysłany: 2019-01-25, 11:07
Pitashi napisał/a:
Jakbyś miała czas i chęci to mogłabyś machnąć taka z elementami z mojego dodatku do Disciples, z mila chęcią bym wrzucił taka tablice na fanpage na facebooka
Pitashi, bardzo chętnie, jak skończę kolejkę zamówień :) - proszę moderatora o przeniesienie postu Pitashiego i mojego do komentarzy, z góry dzięki <3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum