Polecam przeczytać opis tematu oraz pierwszy post (takie żółte literki). Przeważnie pomaga... Ogólnie, to czytanie często pomaga (dlatego powinniśmy z tej umiejętności korzystać z dumą!).
Nie bądź złośliwy, Jasza. To moja rola.
- Jestem stary i nie jestem już taki cierpliwy jak kiedyś. Czy teraz opowiesz mi swą historie wędrowcze?
-Zwą mnie Maikeru i zamieszkuję świat Nevendaaru. Jestem też zakapturzonym zabójcą imperialnym i nie zawaham się użyć moich zatrutych ostrzy, jednak moja historia nie jest tak długa jak innych, więc może ją zachowam dla siebie. :)
- Jestem stary i nie jestem już taki cierpliwy jak kiedyś. Czy teraz opowiesz mi swą historie wędrowcze?
- Zwą mnie Kreatorem i wędruje od królestwa do królestaw w poszukiwaniu najemnych wojowników pragnących zaciągnąc się do wielkiej armii zniszczenia, którą w przyszłości zamierzam poprowadzić :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum