A właśnie taka informacja dla Jaszy i ewentualnych zainteresowanych.
Po zalogowaniu się na stronę WoT w zakładce ,,Zarządzanie kontem'' można za free zarobić 400 gold.
Zmiana hasła na nowe daje natychmiast 300 gold do profilu w ramach akcji zwiększania bezpieczeństwa kont. W związku z ta sama akcją kolejne 100 sztuk dostaje się za przypisanie do konta numeru telefonu.
Tego drugiego nie sprawdzałem ale wedle opisu numer służy jedynie wysyłaniu kodów uwierzytelniających modyfikacje konta, można go potem wykasować.
To jutra rana trwa promocja w WoT, głównie promocja na miejsce w garażu. Ja juz kupilem sobie 2, otwierajac droge do Matyldy i Churchila oraz drzewko TD amerykanskie.
Wysłany: 2015-04-10, 21:27
Pojawiła się promocja pozwalająca za darmo zdobyć czołg premium Chi-Nu Kai (japoński tier V). Trzeba tylko parę misji wykonać przez najbliższe dni.
Poza tym, znowu zniżki 50% na załogę i wyposażenie, oraz zniżki na konto oraz czołgi premium.
Szczęście to może być za mało gdy moim lekkim jest M24 Chaffee.Do tego z załogą ledwo 150% umiejętności i nieopracowanym kolejnym tierem. Arta też dopiero szósty tier i nie jestem pewien czy dobrze wybrałem, rzadko widuje francuskie działa w grze na wyższych poziomach.
Wysłany: 2018-03-25, 20:16
Wraz z przyjściem aktualizacji 1.0, to jest pierwszej od czterech lat aktualizacji która nie ma numerku 9 na przodzie (a tych było ponad dwadzieścia), która przyniosła wielkie odświeżenie grafiki, szczególnie map, uznałem, że odświeżę też trochę ten temat.
Co w ogóle uważacie o paru remake'ach starych map, jak i tych bardziej subtelnych zmianach wprowadzonych na reszcie? Oraz oczywiście, o nowej mapie Glacier?
Póki co gromadka map wyleciała z rotacji, wobec części ogłosili, że jeszcze nie zostały jeszcze przerobione do nowej grafiki i zostaną przywrócone w bliższym lub dalszym terminie, ale cześć najwyraźniej wypada na stałe:
-Widepark - w trakcie przerabiania
-Klondike - mapa z trybu Grand Battle, w trakcie przerabiania
-Pilsen - solidny remake, obejmujący zwiększenie rozmiaru mapy w trakcie produkcji
-Charków - solidny remake tej niesławnej mapy w fazie projektowania
-Highway - w dalszych planach
-Mittengard - usunięta z rotacji
-Stalingrad - usunięta z rotacji
-Swamp - usunięta z rotacji
-Sacred Valley - usunięta z rotacji
-Windstorm - usunięta z rotacji (aż dziwne, tej mapy mi nawet trochę szkoda)
A poza tym drobnostka, że wszystkie wariacje tych samych map zostały usunięte, typu Fiery Salient i Winter Himmelsdorf
Biorąc pod uwagę, że na ten moment nie ma w grze Charkowa, Pilsen, Stalingradu i niskotierowego Wideparku, to brzmi mi na całkiem dobry moment na pogranie trochę SPG z mniejszym ryzykiem na trafienie na okrutną dla tej klasy mapę
Ale równocześnie wiadomo tez o paru nowych mapach w fazie projektowania lub produkcji:
-Wielki powrót Province po solidnym remake'u
-Mińsk
-"Polska" - wygląda na dużo pól
-"Mapa azjatycka" - wygląda na port i wzgórza w okolicy (nie, nie jest to tamta stara mapa Port)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum