_________________ Szaleństwo jest bramą, po której znajduje się nieśmiertelność. Nieśmiertelni mają wgląd na czas i przeznaczenie, a mając wgląd ma się też wpływ. Poddaj się władzy Mojrom, byś się nie rozpadł.
Wiek: 112 Dołączyła: 27 Maj 2007 Posty: 936 Skąd: Popielisty wschód
Wysłany: 2011-04-05, 18:08
I tak bezpośrednio na disciples.pl nikt tego nie da, bo za długo by się ładowało. Wejdź na stronę, którą podałam powyżej i pobierz sobie normalnie.
_________________ Szaleństwo jest bramą, po której znajduje się nieśmiertelność. Nieśmiertelni mają wgląd na czas i przeznaczenie, a mając wgląd ma się też wpływ. Poddaj się władzy Mojrom, byś się nie rozpadł.
Mam takie głupie pytanie, czy instalacja patcha 1.06.3 załatwia sprawę poprzednich patchy tj 1.06.1 i 1.06.2? czy trzeba to po kolei instalować jak w WoWie?
czyli z wersji z muve.pl tj 1.03 nie da się apgrejdowć do najnowszych np tych z stronki zabezp. techn: http://pliki.cdp.pl/litera/D/page/3/ wrzucone wyżej linki do 1.05 nie działają...
a czy wam też w wers 1.03 nie działa w pełni edytor (brak jednostek, edycja zawartosci sklepu wywala do windows'a) (czy jest jakaś inna dostępna wersja poza Muve.pl i kody z alllegro pozbawione edytora?)
Bez którejś-tam aktualizacji systemu. Po prostu w tym czasie była moda na chore systemy antypirackie, które nie przewidywały upadku developera czy samego studia tworzącego systemy. I teraz jest tak, że czasem zadziała a czasem nie. Powodzem, że nie zadziała, równie dobrze może być ciek wodny, karma czy układ gwiazd. Nie ma co już robić nadziei.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum