Co wy an to by stworzyć jeden duży ogólny server hamachi dla forum?
Więc na początku - sieć mogę stworzyć ( ogólnie już mam )
Koncept jest taki by po prostu ludzie chcący zagrać razem , czy zabić czas - podłączyli się do sieci i mogli znaleźć tam sobie kogoś ( może już nawet czekającego) do gry.
Na serverze włączona jest opcja czatu, wiec i mobilność się tym samym zwiększa.
Chodzi mi o ideę tego typu, że nieraz mam ochotę przysiąść do D2 i pograć sobie z kimś, a jednak dogadanie się : w jaki dzień i o której + sytuacje losowe robią małe zamieszanie.
Więc na początku zanim jeszcze podam nazwę sieci i hasło zapytam Administratorów czy też innych uprawnionych użytkowników o zgodę na stworzenie forumowej sieci Hamachi.
(jestem bardzo świeżym użytkownikiem forum , lecz mam nadzieję, że z tego powodu nie zostanę z dyskryminowany bądź potraktowany poważnie)
Ile osób było by w ogóle chętnych na takie zagranie sobie "raz po raz" ?
Ja mam możliwość gry z kimś w disciples III -.-
Można utworzyć sieć hamachi to to samo co lan wychodzi przecież, i da się grać.
Przynajmniej ja jak wchodzę w multiplayer to mam gorące krzesła i 3 inne servery i wydaje mi się ,że po odpaleniu hamachi można się normalnie łączyć, jeśli nie to przepraszam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum