Promocja jeszcze trwa i jednak zdecyduję się na zakup. Ktoś może kupował w powyższym sklepie? To kod do Steamu tak? Bo jest tam coś takiego Note: This product requires a third-party download and account
Bo ta notka mnie trochę dziwiła- Note: This product requires a third-party download and account. Nie bardzo wiem jak powinie nem to interpretować.
Edit:
Gicior! Po kupnie czekamy 10 min na nasz kod jaki następnie wklepujemy na Steamie. Serwis celowo nie podał informacji że produkt należy aktywować na STEAM bo chca nabrać na kupno osoby jakie steama nie lubią. Sporo żali czytałem wylanych przez osoby jakie kupiły am gre by NIE kupować jej na steam a tu zonk.
Kupowałem na gamesgate i wszystko było dobrze. Często mają tam promocje na DIII Reincarnation i to solidne. Obecnie promocji nie ma, ale były już minimum 3 o jakieś 70% Zakładam, ze niebawem zrobią nową. Rekomenduje ten serwis bo tam kupiłem i wszystko przebiegło bezproblemowo i pomyślnie. Co do innych nie wiem ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum