Vogel nie doceniasz zdolności ślęczenia przed lustrem co poniektórych kobiet:
Czas trwania operacji "wyjście": to jakieś 80 minut!
Nie chodziło o to bym nie doceniał zdolności kobiet, ale uznałem ż edłużej niż 40 minut by się wam gapić nie chciało.
Cytat:
1x stanik
To wszystko wyjaśnia
A co do czasu wolnego w pracy, ja muszę sobie zagospodarować ich 24 na każdej zmianie co ostatnio stało się znacznie trudniejsze. Otóż wczoraj przyszły wytyczne od kierownictwa, że natychmiastowo zakazuje się pracownikom ochrony zagadywanie recepcjonistek (zakaz przebywania na recepcjach). jako, że ja spędzałem w tak miłym towarzystwie 10 godzin dziennie (nikt inny tam właściwie nie zachodził) odczytałem to jako osobisty atak na mą skromną osobę .
Wiek: 36 Dołączyła: 28 Maj 2007 Posty: 1560 Skąd: Ner'eeye Maha
Wysłany: 2011-01-30, 09:33
Wszystko masz w Regulaminie jeśli chcesz przystąpić do którejś z grup na forum, odpowiadającej rasom w grze, leć do tematu "Zaciąg" gdzieś w górnych ostępach forum i podaj o włączenie. W temacie "Brama" możesz dokonać swojego wpisu fabularnego, opisującego Twoją postać na forum. A dalej to już róbta co chceta, byle nie w sprzeczności z Regulaminem.
Witam!
Jestem tu nowy (jak widać) i mam prośbę o jakieś logiczne pokierowanie mych pierwszych kroków. Z góry dzięki!
Witaj przybyszu. Tak jak już napisała R'edoa - możesz zaciągnąć się do jednej z grup, dać od siebie wpis w temacie Brama.
Poza tym, od siebie polecam zapoznać się z fan fiction Wojny Apostolskie. :)
Jeśli masz ochotę zaznać gry w multi w Disciples II - kieruj się do tej części forum.
Vogel Serapel napisał/a:
Ebenezer sługusie umrzyków 1000 lat Możesz dziś pić na konto inkwizycji, a dla Arosala w dniu jego święta odwołamy łapankę długouchów.
Dziękuję Mistrzu. Wiedziałem, że mogę liczyć na brać inkwizycyjną. ^^
A dla Arosala - wszystkiego przyjemnego jak i powiększającego własne doświadczenie.
(zdrowia, także psychicznego - by mieć dystans do pewnych kwestii przewijających się na forum, nadal czerpania radości z własnego wkładu fanowskiego - także tego mniej oficjalnego). :)
Wiek: 36 Dołączyła: 28 Maj 2007 Posty: 1560 Skąd: Ner'eeye Maha
Wysłany: 2011-01-30, 15:25
Cholera, nie przyjrzałam się kalendarzowi, toż tu ktoś dzisiaj coś świętuje! Polać, równo, a ja idę złożyć odpowiednie życzonka:
Ebi! Oby wiodło Ci się jak najlepiej, obyś mógł muzy swojej ulubionej słuchać 24/7 i jeszcze nawet trochę więcej, oby Ci piwa, wina i innych smakołyków życie nie szczędziło. I tak dalej, czego sobie tylko zamarzysz.
Arosal, krewniaku - obyś przynosił li i jedynie dumę naszemu elfiemu bractwu, oby Twe życie pełne było wszelakiej radości i nie szczędziło Ci kobiet, wina i śpiewu i oby Twe marzenia miały skrzydła.
Tego wam życzy, polewając suto, wasza ciocia R'edzia *a teraz wytargam was za policzki pysie wy moje kochane *
Ebi! Oby wiodło Ci się jak najlepiej, obyś mógł muzy swojej ulubionej słuchać 24/7 i jeszcze nawet trochę więcej, oby Ci piwa, wina i innych smakołyków życie nie szczędziło. I tak dalej, czego sobie tylko zamarzysz.
R'edoa Yevonea napisał/a:
Tego wam życzy, polewając suto, wasza ciocia R'edzia *a teraz wytargam was za policzki pysie wy moje kochane *
Tee-hee ^^
Arosal napisał/a:
Już stara dziadyga ze mnie, 20 lat
Polać Mu, bo chędoży jak potłuczony/zestrachany. Stara dziadyga. Też coś.
R'edoa wielkie dzięki! Następną kolejkę ja stawiam;)
Ebenezer, również dziękuje i przyłączam się do życzeń jak najlepszych (chociaż nie znam okazji życzenia szczere;P)
Wypożyczyłem z biblioteki książkę "Włada Pierścieni - Bractwo Pierścienia". Dopytywałem się - tak, to pierwsza część trylogii. No więc czytam, czytam, a tu już w prologu dowiaduję się, że poprawna nazwa to nie "krasnolud", tylko "krzat". (hah, a tę formę nawet Mozilla podkreśla :) ). Ok, dochodzę do Tom 1 Rozdział 1 i pierwsze słowa "Kiedy Bilbo Bagosz z Bagoszna" - wrrrrrrr. I tak się zastanawiam - czytał ktoś taką wersję? Bo rozważam wymienienia egzemplarza na jakiś o normalnym tłumaczeniu...
Mam tłumaczenie Jerzego Łozińskiego. Trochę poszukałem w Internecie i okazało się, że najbardziej popularne jest Marii Skibniewskiej. Jutro prawdopodobnie wymienię egzemplarz.
Rozpisałem się, ale ciut zdenerwowany byłem.
_________________ "Wielcy ludzie nie rodzą się wielkimi, tylko się nimi stają" - Mario Puzo "Ojciec Chrzestny"
Przekonałeś mnie : ) Już zarezerwowałem książkę tłumaczenia Marii Skibniewskiej.
Trochę szkoda mi się robi Łozińskiego, bo mam wrażenie, że ogromnie dużo siły włożył w tłumaczenie, starając się być poprawnym - no, ale zatracił klimat.
_________________ "Wielcy ludzie nie rodzą się wielkimi, tylko się nimi stają" - Mario Puzo "Ojciec Chrzestny"
Używanie tych nazw wśród fanów fantasy to może podchodzić pod trolling.
Z chęcią bym przeczytał LOTR w oryginale choć żadnej jeszcze ksiązki nie czytałem w englishu.
Cała ksiązka w nie rodowitym języku jest dosć niestrawna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum