Sugeruję najsampierw zapoznaniem się z tym działem, a dopiero później udzielanie odpowiedzi na pytanie postawione w ankiecie. Odnoszę bowiem wrażenie, żeś Mazur opacznie zrozumiał fundamenty idei tworzenia nowych grup.
A tak a propo ścisłości: w D3 nie ma pięciu ras. Są trzy. Czwarta jest w drodze. O piątej nic nie wiadomo.
Nasz wampirek to smakosz i znawca,
przy tym wcale nie żaden oprawca!
Za ssanie kolacji płaci jak w restauracji,
Chyba, że honorowy krwiodawca...
Sysu, sysu, cmok, cmok, cmok,
Chyba, że honorowy krwiodawca!
Jestem za, czyli mamy teraz przewagę. Czemu? To to opcja dla użytkowników forum, a nie głębokie rozważania fabularne. To, że niektórym pasują rasy jakie mają i nawet po dodaniu zapewne ich by nie zmienili, nie oznacza, że trzeba innym odebrać możliwość wyboru! Wszystkie nowe rasy mają silne uzasadnienie fabularne w grze, Alkmaarzy to miała być i tak rasa retro, sprzed wydarzeń z D2, a mroczne elfy mają mrocznego Galleana. Równie dobrze możemy teraz odebrać użytkownikom grupę Przymierza, bo wedle edycji Gold nie mają swojego Boga (osobiście wynalazłem sobie uzasadnienie w kontekście D3, że osobowości Galleana nabrały po jakimś czasie nieco samodzielności i Gallean kieruje dwoma rasami za pomocą dwóch aspektów swojej osobowości, ale to tylko dygresja).
Sprostowanie do Nagasha, w drugim dodatku mają być Klany, po dodatku z Hordami.
_________________ The brighter light shines upon you, the darker becomes your heart.
Miło, że uzasadniłeś swoją wypowiedź. Zastanawiam się czy piszesz by na prawdę coś komentować czy odnieść się do tego czy tylko dla samego faktu pisania czegokolwiek...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum