Znalazłem sposób uzyskania Rebirtha za darmo. Nie wiem czy to jest nadal aktualne, ale to jak ktoś przetestuje to powie.
I. sposób
Zrobić zdjęcie pudełka, dysków, kluczy aktywacyjnych Disciples3:renesans oraz D3:resurection. Wysłać na disciples@akella.com a w treści wpisać treść kluczy aktywacyjnych
II. sposób
Zrobić zdjęcie potwierdzenia zakupu (paragon lub screen ze sklepu online) ww. gier i wysłać na disciples@akella.com wraz z kodami aktywacyjnymi
Zdjęcia nie powinny ważyć więcej niż 700kB a zdjęcie klucza powinno być wyraźne.
Wiek: 28 Dołączył: 01 Maj 2012 Posty: 7 Skąd: Wróżkowo Mniejsze
Wysłany: 2013-07-05, 00:18
No to ja mam dla was newsa. Disciples III Reincarnation (czyli wersja "Rebirth") jest do kupienia i aktywowania za pośrednictwem steama na muve.pl za 30 złociszy, czyli tyle ile w sumie zawsze chciałem za nią dać.
Wiek: 105 Dołączyła: 27 Maj 2007 Posty: 936 Skąd: Popielisty wschód
Wysłany: 2013-07-26, 08:03
Na forum Akelli zapytałam czy są szanse kontynuacji prac nad Disciplesem (jakimkolwiek) to moderator forum odpowiedział, że są zerowe. W powodzie podał to, że studio zostało zamknięte.
Komentarze mają znajdować się w temacie komentarzy
byzsla
_________________ Szaleństwo jest bramą, po której znajduje się nieśmiertelność. Nieśmiertelni mają wgląd na czas i przeznaczenie, a mając wgląd ma się też wpływ. Poddaj się władzy Mojrom, byś się nie rozpadł.
Ostatnio zmieniony przez byzsla 2013-07-30, 11:02, w całości zmieniany 1 raz
Panie, Panowie.... Disciples 3 Reincarnation oficjalnie znalazl sie na Steam! :) Tli sie we mnie jeszcze taka malutka nadzieja ze Klany sie kiedys pojawia, choc wiem ze Hex zamkniete jest...(jaki ja gupi i naiwny jestem)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum