Jesteś pewny, że prorokinię?
Obstawiam imperialną zabójczynię, inkwizytorkę albo tytana. :]
_________________ Picture of universe in this simple formula -
"Love is the Law"
Proverb of juggler on the gate engraved
That life is delight
That death is also life
Superwojtku i 9999Liszu9999. Witamy w Hordach... :]
(Choć następnych chętnych proszę, żeby pisali tutaj w zaciągu lub na PW o zgłoszonej aplikacji - przyspieszy to rozpatrywanie wniosków o dołączenie do grupy.)
_________________ Duch jest budowlą, ciało rusztowanie:
Musi być rozebrane, gdy budowla stanie.
(A. Mickiewicz "ZDANIA I UWAGI z dzieł Jakuba Bema, Anioła Ślązaka i Sę-Martena")
Ja chciałbym prosic o przyjęcie mnie do legionów potępionych.Demony i wszystkie piekielne istoty najgłebszych ogni oto z najciemniejszej i najgorętszej strony piekła wyłania się potężna bestia i wzywa was wszystkich do walki z nic nie wartymi ludźmi, potępionymi i śmierdzącymi umarlakami, upartymi krasnoludami i bezmózgimi elfami.Niech ogień Bethrezena zapłonie we wszytkich stolicach śmiertelnych i umarłych!.
Wiek: 21 Dołączyła: 28 Maj 2007 Posty: 1404 Skąd: Ner'eeye Maha
Wysłany: 2010-07-22, 15:28
Zatem proszę żebyś wysłał chęć przyłączenia się do Przymierza (góra strony, pod bannerem, opcja GRUPY).
"Ważne jest, żeby przynajmniej być w czymś dobrym. Ja, na ten przykład, jestem całkiem dobra w byciu złym. I nawet odczuwam coś na kształt dumy, bo naprawdę - złe rzeczy zdarza mi się robić wręcz zaskakująco dobrze.".
Ja pragnę wstąpić w szeregi Imperium. Jak bowiem można służyć istotom, bo czasem nawet nie bogom, które są pyłem dla Przedwiecznego. Jak można czcić śmierć, podległą przecież Wszechmogącemu, albo zbuntowane dzieci Pana. Nie ma boga prócz Wszechojca i tę prawdę trzeba szerzyć wśród niewiernych, jeśli nie słowem to mieczem. Bo, jak mawiali prorocy, jeśli Bóg z nami, któż przeciwko nam?
PS.Korzystając z okazji, chciałbym się przywitać, bo nie znalazłem wątku typu "witamy" =). Moja przygoda z Disciples już troche trwa, ale dopiero "trójka" skłoniła mnie, żeby tu zajrzeć. Mam nadzieje, a wręcz jestem pewien, ze nie pożałuje.
_________________ Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius
Maikeru i luven witajcie w szeregach nieśmiertelnego Imperium
_________________ "A jeżeli mężczyzna albo kobieta będą wywoływać duchy lub wróżyć, to poniosą śmierć. Ukamienują ich, krew ich spadnie na nich." (Księga Kapłańska 20:27)
Czy chciałbyś dostać kopie disa 2 tylko w 3d? Gdzie nie zmieniono absolutnie nic? Wszystko było by tak jak w części 2 nie licząc grafiki no i nowej fabuły
Idiotyczne pytanie, oczywiście, że tak, tak, TAK! Rzeczy idealnych się nie zmienia, naprawiaczom świata ciężko to pojąć
Pragnę wrócić w szeregi Imperium... Wiem że upierdliwe są moje wędrówki po rasach na tym forum od czasu mojego zajerestrowania możecie mieć o mnie zle zdanie - co mnie nie zdziwi ale jednak najlepiej się czuję jako imperialny.
Żaden ze mnie Krasnal czy Elf, grając każdego rodzaje gry strategiczne - RPG zawsze wybieram ludzi...
Z góry najmocniej przeraszam za utrudnienia i być może poirytowanie czy zdziwnienie a za razem bylbym wdzięczny...
Za takie wędrówki to do neutrali powinno się trafiać.
_________________ R-2 D-2 after turn to the Dark Side
Uriel [Usunięty]
Wysłany: 2010-08-11, 23:37
Raj panujący w najprzenikliwszych niebiosach Wszechojca, nagle przerywa oślepiające jasność.Z głębokiego światła wyłania się Archanioł, w pięknej białej szacie z potężnym ognistym mieczem na którym wyryto: "Światło Boże".Tajemniczy Anioł zwraca się do Wszechojca: "Jam jest Archanioł Uriel, powracający z niebezpiecznego zadania, zapomniany jednak ciągle wierny tobie".Tym kończąc proszę o przyjecie mnie do grona szlachetnych wojowników imperium.
Która rasa ? Oczywiście ,że Legiony. Dlaczego ? Nie są posłuszni i ułożeni jak Imperium,nie są monotonni jak Klany,Elfów w disciples nie trawie i w przeciwieństwie do Hord są żywi .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum